یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

مشروبات الکلی همچنان در آمریکا قربانی می‌گیرد

مشروبات الکلی همچنان در آمریکا قربانی می‌گیرد داده های جدید دولت آمریکا نشان می دهد که مرگ و میر ناشی از الکل در سالهای اخیر به شدت روند صعودی داشته و در زنان به مراتب بیشتر از مردان بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها آمریکا، بین سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۲۱ (آخرین آمار موجود)، میانگین تعداد مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از حد الکل در این کشور از بیش از ۴۰ هزار مورد [۲۹ ٪] افزایش یافته و به ۱۷۸ هزار مورد در سال افزایش یافته است.

 

به گفته نویسندگان این گزارش، در سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، به طور متوسط ۴۸۸ آمریکایی هر روز در اثر نوشیدن بیش از حد الکل فوت کرده است.

 

به نظر می‌رسد میزان افزایش در حال تسریع است: بین سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۹، مرگ و میرهای ناشی از الکل ۵ ٪ افزایش یافته است، اما بین سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ این میزان ۲۳ ٪ صعود داشته است.

 

محققان دریافتند که میزان مرگ و میر زنان در اثر نوشیدن بیش از حد الکل، سریع‌تر از مردان در حال افزایش است.

 

در طول دوره مطالعه، مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از حد الکل در بین زنان حدود ۳۵ درصد افزایش داشته است، درحالیکه حدود ۲۷ درصد افزایش در بین مردان گزارش شده است.

 

به گفته محققان، ممکن است عوامل بی شماری در این روند افزایشی مقصر باشد، از جمله گسترش دسترسی به الکل (به عنوان مثال، تحویل درب خانه) که در هنگام پاندمی کووید آغاز شد.

 

محققان هشدار می‌دهند که این افزایش برای آینده خوب نیست.

 

محققان معتقدند افزایش مالیات بر الکل و کاهش تعداد فروشگاه‌های دارای مجوز برای انواع مشروبات الکلی می‌تواند کمک کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار